ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ 2021

Με θρίαμβο για τον ΑΟΑΦ ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα 2021 ανδρών και γυναικών. Η ομάδα ανδρών του Ομίλου μας στέφθηκε για ακόμη μια φορά πρωταθλήτρια Ελλάδας, ενώ η ομάδα των γυναικών κατέκτησε την 2η θέση. Συνολικά αυτά τα αποτελέσματα κατατάσσουν τον ΑΟΑΦ στην κορυφή του αγωνιστικού τένις στην Ελλάδα.

 

Η μεγάλη ανανέωση των ομάδων ανδρών και γυναικών που πραγματοποιήθηκε από τους επικεφαλής προπονητές του Ομίλου, κρίνεται, από το αποτέλεσμα, ως απολύτως επιτυχημένη, δεδομένου ότι σημειώσαμε μια ακόμα εξαιρετική επίδοση σε συλλογικό επίπεδο. Παράλληλα, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να αναφέρουμε ότι όλοι οι αθλητές -πλην ενός- και όλες οι αθλήτριες των ομάδων μας είναι κάτω των 21 ετών και προπονούνται υπό την επίβλεψη και τις οδηγίες του head coach αγωνιστικού Μανώλη Γλέζου στην Φιλοθέη.

Το πρωτάθλημα στους άνδρες κρίθηκε σε μια συναρπαστική αναμέτρηση με τον Όμιλο Αθηνών που τελείωσε αργά το βράδυ, την τελευταία ημέρα των αγώνων, στην οποία ο ΑΟΑΦ επικράτησε με 2-1.

Η τελική κατάταξη του διασυλλογικού πρωταθλήματος ανδρών 2021:

1. Αττικός Όμιλος Αντισφαιρίσεως Φιλοθέης
2. Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Ηλιούπολης
3. Όμιλος Αντισφαίρισης Αθηνών
4. Όμιλος Αντισφαίρισης Γλυφάδας

Η τελική κατάταξη του διασυλλογικού πρωταθλήματος γυναικών 2021:

1. Όμιλος Αντισφαίρισης Αθηνών
2. Αττικός Όμιλος Αντισφαιρίσεως Φιλοθέης
3. Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Χαϊδαρίου
4. Yellow Tennis Club

Συγχαρητήρια στους Πρωταθλητές μας, Γιάννη Ξυλά, Χάρη Καπόγιαννη, Θάνο Σπυρόπουλο, Στέφανο Σχοινά! Στις Πρωταθλήτριές μας, Ελευθερία Γκόγκου, Αλεξάνδρα Μάγια, Έλενα Χριστοφή! Στους head coaches Μανώλη Γλέζο και Αγνή Στεφάνου!

 

Το Πανελλήνιο διασυλλογικό πρωτάθλημα 2021 διεξήχθη στον Όμιλο της Ηλιούπολης σε δύο φάσεις. Η 1η φάση πραγματοποιήθηκε από 26 Νοεμβρίου έως 28 Νοεμβρίου και η 2η και τελική από 17 Δεκεμβρίου έως 19 Δεκεμβρίου.

Logo Footer

Δάφνης & Καλλιγά, 15237 Φιλοθέη
Τηλ:210 6812557, 210 6821726, 210 6890070
info@aoaf.gr