ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Αριθ. Πρωτ. 178/21 - Φιλοθέη 27 Αυγούστου 2021

Αγαπητά Μέλη,                

Το Δ.Σ. του ΑΟΑΦ, μετά και τις διευκρινιστικές οδηγίες της Γ.Γ.Α. για την άθληση σε οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις υπό το καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19,

θα πρέπει να εφαρμόσει μία σειρά μέτρων για το προσεχές διάστημα και μέχρι να ανακοινωθούν καινούργιες οδηγίες από την Γ.Γ.Α. Από την Τετάρτη 1 η Σεπτεμβρίου, η είσοδος των Μελών στον ΑΟΑΦ θα επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού πλήρους εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης κατά το τελευταίο εξάμηνο.

Τα μέτρα αυτά ισχύουν επίσης και για τους υπαλλήλους του Ομίλου, τα Μέλη του Εντευκτηρίου, τους εργαζόμενους, τους πελάτες του Καφέ - Κυλικείου, τους θεατές και επισκέπτες καθώς και τους γονείς, κηδεμόνες και συνοδούς των αθλητών των Ακαδημιών του ΑΟΑΦ. Οι αθλητές από 12 έως 18 ετών υποχρεούνται σε self- test μία φορά την εβδομάδα.

Τα Μέλη θα πρέπει να αποστείλουν ηλεκτρονικά το πιστοποιητικό τους ή να το προσκομίσουν στη Γραμματεία έως την Τρίτη 31/8. Για όσα Μέλη δεν το έχουν πράξει θα απενεργοποιηθεί ο λογαριασμός τους στην ηλεκτρονική κράτηση, και δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στον όμιλο.

Η ευθύνη ελέγχου των Μελών και λοιπών εισερχομένων για την τήρηση των ανωτέρω διατυπώσεων έχει ανατεθεί στους εργαζομένους της Γραμματείας, τους συντηρητές και τους εργαζόμενους στο Κυλικείο. Παρακαλούμε τα Μέλη των οποίων ο λογαριασμός κράτησης γηπέδων έχει απενεργοποιηθεί για τους παραπάνω λόγους, να μην επιχειρούν να εισέρχονται στον χώρο του ΑΟΑΦ.

Οι μαθητές, μετά την έναρξη των μαθημάτων της Ακαδημίας, θα πρέπει να αποστέλλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ομίλου το αρνητικό test covid 19 κάθε Δευτέρα πρωί ή να το επιδεικνύουν στον προπονητή τους στην είσοδο του γηπέδου, την ημέρα του μαθήματος. Σε όσα παιδιά δεν έχουν συμμορφωθεί δεν θα επιτρέπεται η είσοδός τους στο μάθημα και θα ειδοποιούνται οι γονείς να τα παραλάβουν από την είσοδο του ΑΟΑΦ.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και την συνεργασία σας και παρακαλούμε για την απλή συμμόρφωση στις ανωτέρω διατυπώσεις για να αποφευθεί η αδικαιολόγητη επιβάρυνση του προσωπικού του ομίλου με ελέγχους

Για το Δ.Σ. του ΑΟΑΦ

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Νικόλαος Μήλιος         Νικόλαος Μουσάς

 

Logo Footer

Δάφνης & Καλλιγά, 15237 Φιλοθέη
Τηλ:210 6812557, 210 6821726, 210 6890070
info@aoaf.gr