ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Ο Α.Ο.Α.Φ.  προκηρύσσει το Εσωτερικό Πρωτάθλημα Μελών 2021

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις παρακάτω κατηγορίες.

Μονά ανδρών:                

-34  (εκτός των αθλητών )

35+                   

45+

55+   

65+

75+

Μονά Γυναικών

-34

35+

50+

Διπλά ανδρών

Διπλό -44

Διπλό 45+

Διπλό 60+

Διπλά γυναικών     

Μία κατηγορία     

Μικτό  

-44

45+

Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί επαρκής αριθμός συμμετοχών σε κάποια κατηγορία, θα υπάρξει σύμπτυξη των κατηγοριών.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα   6  χωμάτινα γήπεδα 1, 2, 3, 4, 5 και 6  από την   Πέμπτη 10 Ιουνίου  έως και την Κυριακή 27 Ιουνίου  2021 από τις 16.00μ.μ.

Επιτρέπονται να γίνουν και πρωινοί αγώνες κατόπιν συνεννοήσεως των αγωνιζομένων με την Γραμματεία.

Ειδικά τα Σαββατοκύριακα  οι αγώνες θα αρχίζουν από τις  10.00 π.μ..

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στην Γραμματεία του Ομίλου μέχρι την Δευτέρα 7 Ιουνίου 2021 στις 20:00 πέραν της οποίας οι συμμετοχές θα είναι για αναπληρωματικούς.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα  τα  Μέλη του Α.Ο.Α.Φ.  τα οποία είναι ταμειακώς ενήμερα. Δεν έχουν  δικαίωμα  συμμετοχής οι  προπονητές του ομίλου.

Τα Μέλη έχουν δικαίωμα συμμετοχής συνολικά σε τρεις (3) κατηγορίες, με την προϋπόθεση ότι η 3η επιλογή θα είναι η κατηγορία του μεικτού. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή σε 3 κατηγορίες του διπλού.

 Το δικαίωμα συμμετοχής ορίζεται στο ποσό των 15,00€ για μία κατηγορία -  συν 10,00€ για συμμετοχή στη 2η κατηγορία συν 5€ για την 3η κατηγορία.

 

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

Οι αγώνες Απλού Ανδρών και Γυναικών, όλων των κατηγοριών, θα διεξαχθούν στα   δύο (2) νικηφόρα SET. Το τρίτο SET θα είναι TIE BREAK των 10 πόντων με δύο πόντους διαφορά, εκτός  από τους τελικούς των κατηγοριών      – 34 Απλού Ανδρών, οι οποίοι θα διεξαχθούν στα 3 σετ.   Τα ζεύγη των αθλητών θα γίνουν κατόπιν κληρώσεως μεταξύ των seeded και μη. Seeded θα θεωρηθούν οι τέσσερις πρώτοι ανά κατηγορία απλού κατά την κρίση του υπεύθυνου αγώνων, εφόσον θα χρειαστεί να συμπληρωθεί ο αριθμός.

Σε περίπτωση που σε μία κατηγορία δεν δηλώσουν συμμετοχή τουλάχιστον οκτώ άτομα, ή οκτώ ζευγάρια ο υπεύθυνος αγώνων με απόφασή του έχει δικαίωμα να ενσωματώσει την κατηγορία  αυτή  στην προηγούμενη  κατηγορία.

Τέλος σε όλες τις κατηγορίες των διπλών, θα εφαρμοστεί ο κανονισμός NO AD DECIDING (POINT) που σημαίνει ότι στο 40 – 40 ο δεχόμενος το service έχει δικαίωμα επιλογής του παίκτη που θα δεχθεί και το GAME κρίνεται σε ένα πόντο.  Ειδικά για τα μικτά ο άνδρας θα σερβίρει στον άνδρα και η γυναίκα στη γυναίκα.

Κατά την δήλωση συμμετοχής παρακαλούνται τα Μέλη να δηλώνουν τυχόν κωλύματα. Αυτό είναι αναγκαίο για την ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα αγώνων καταρτίζεται από τον υπεύθυνο αγώνων και οι συμμετέχοντες οφείλουν να το τηρήσουν απαρέγκλιτα.

Την Δευτέρα 7 Ιουνίου μετά τις 21:30 τα μέλη θα μπορούν μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας μας να ελέγξουν την ορθότητα της συμμετοχής τους. Παρακαλούμε να ελέγξετε την συμμετοχή σας προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν λάθη και παραλήψεις.

Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν με δική τους πρωτοβουλία να ενημερώνονται (κάθε πρωί από τις 10:00 π.μ.) για το πρόγραμμα των αγώνων.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι στη διάθεση της Γραμματείας αγώνων όποτε κληθούν για να παίξουν τον αγώνα τους και να είναι έτοιμοι να εισέλθουν στο γήπεδο την ώρα που έχει ορισθεί. Χρόνος προθέρμανσης: Αυστηρά 7 λεπτά maximum.

W.O. Θα κατακυρώνεται σε ένα παίκτη μετά από αναμονή 45΄ (Εσωτερικό Πρωτάθλημα)  

Άπαντες οι συμμετέχοντες υποχρεούνται εάν τους ζητηθεί να κάνουν διαιτησία.

Οι τελικοί αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 26  και  την Κυριακή 27 Ιουνίου 2021. Αναβολή των τελικών αγώνων θα γίνει μόνο σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών.

Θα απονεμηθούν έπαθλα στους  (2) δύο πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας αγώνων.

Οι συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπεύθυνοι για την από Ιατρική άποψη ικανότητά τους να μετέχουν σε αθλητικές διοργανώσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκαιρη συμμετοχή, είναι η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης στην γραμματεία του Ομίλου.

Η συμμετοχή στους αγώνες σημαίνει ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ αποδοχή όλων των όρων της παρούσης.

 

Διευθυντής  Αγώνων: 

Σωκράτης Κουτσογιώργος       

 

Οργανωτική  Επιτροπή

Μαρία Καραναστάση

Παναγιώτης Ανδρεαδέλλης

                                                           

Γραμματεία Αγώνων    

Μαρία Καραναστάση, Αθηνά Παραμερίτη, Ερμιόνη Μυκίδου

Τηλέφωνα: 210 6812557 – 210 6821726

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.    

 

Φιλοθέη,   31 Μάϊου  2021

Για το Διοικητικό  Συμβούλιο

Ο  Έφορος Αθλητισμού

Αλ. Ζητρίδης

Logo Footer

Δάφνης & Καλλιγά, 15237 Φιλοθέη
Τηλ:210 6812557, 210 6821726, 210 6890070
info@aoaf.gr