ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΗΣ Α.Ο.Α.Φ. ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020

 

Αριθμ. Πρωτ.102/20                                       Φιλοθέη 7 Νοεμβρίου 2020

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες

Σύμφωνα την νέα ΚΥΑ Αριθ. Πρωτ. Δ1α/ΓΠ.οικ.: 71342 όπως δημοσιεύτηκε και το Επικαιροποιημένο Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΕΦΟΑ,  το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΦ προσαρμόζει άμεσα την λειτουργία των σχολών αντισφαίρισης ως εξής:

  • Αυστηρά, μέχρι 4 (τέσσερα) παιδιά σε κάθε γήπεδο, με τον προπονητή εκτός γηπέδου ή 2 (δύο) παιδιά σε κάθε γήπεδο με τον προπονητή εντός γηπέδου.
  • Οι αθλητές κρατούν τις ώρες και τις ημέρες του έως σήμερα προγράμματός τους.
  • Για τα group των αθλητών που θα χρειαστεί να τροποποιηθεί το πρόγραμμα, θα υπάρξει προσωπική επικοινωνία από τους προπονητές τους.
  • Η είσοδος στον Όμιλο επιτρέπεται μόνο για τους αθλητές. Οι γονείς και κηδεμόνες επιτρέπεται να εισέλθουν στον όμιλο μόνο σε περίπτωση ανάγκης και για τις συναλλαγές τους με την Γραμματεία.
  • Σημειώνεται ότι αναφορικά με τις μετακινήσεις από και προς τον Α.Ο.Α.Φ. ισχύει ό,τι προβλέπει η Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τα αντίστοιχα μέτρα επιδημιολογικού συναγερμού.
  • Η χρήση μάσκας προστασίας είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του ομίλου εκτός από το γήπεδο την ώρα της προπόνησης.
  • Τονίζεται ότι σύμφωνα με τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους, υπάρχει μέριμνα ώστε να καταγράφονται τα στοιχεία των αθλητών στον κατάλογο     Εισερχομένων – Εξερχομένων που διατηρεί ο όμιλος για ενδεχόμενη ιχνηλάτηση.
  • Στην είσοδο των γηπέδων γίνεται θερμομέτρηση εξ αποστάσεως.
  • Σε κάθε γήπεδο υπάρχουν αντισηπτικά χεριών σε υγρή μορφή gel, για χρήση από τους αθλούμενους.

Όσοι γονείς δεν επιθυμούν τα παιδιά τους να ακολουθήσουν το νέο διαμορφωμένο πρόγραμμα, παρακαλούμε να ενημερώσουν την Γραμματεία.

Υπενθυμίζουμε στους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών ότι για την αποφυγή των συναλλαγών στη γραμματεία οι πληρωμές μπορούν να γίνονται και ηλεκτρονικά με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του ΑΟΑΦ (EUROBANK IBAN GR0602600270000350200396647)

Για οποιαδήποτε πληροφορία για το πρόγραμμα της Ακαδημίας καθώς και για την λειτουργία το ομίλου, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα της Γραμματείας 2106812557 και 2106890070.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΦ

Ο Πρόεδρος    Ο Γ. Γραμματέας    Ο Έφορος Αθλητισμού
 Ν. ΜΗΛΙΟΣ       Θ. ΜΟΣΧΟΣ              ΑΛ. ΖΗΤΡΙΔΗΣ

Logo Footer

Δάφνης & Καλλιγά, 15237 Φιλοθέη
Τηλ:210 6812557, 210 6821726, 210 6890070
info@aoaf.gr