ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕΛΩΝ 2020

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ   ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ   ΜΕΛΩΝ

 «ΞΕΝΙΑ» 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ -  1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2020

 

 

ΑΡ. ΠΡΩΤ.82/20

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις παρακάτω κατηγορίες.

Απλά ανδρών:                                        Απλά γυναικών:

-39  (εκτός των αθλητών )                        Μία κατηγορία

40+

45+                                                         

50+

55+

60+

65+

70+

     Διπλά ανδρών

Διπλό -49

 Διπλό 50+

   Διπλά γυναικών     

Μία κατηγορία     

Μικτό  

Μία κατηγορία   

Σε περίπτωση που δεν συμπληρωθεί επαρκής αριθμός συμμετοχών σε κάποια κατηγορία, θα υπάρξει σύμπτυξη των κατηγοριών.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα  τρία χωμάτινα γήπεδα 1, 2, 3   από την   Δευτέρα 12 Οκτωβρίου  έως και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου  2020 από τις 15.00μ.μ.

Επιτρέπονται να γίνουν και πρωινοί αγώνες κατόπιν συνεννοήσεως των αγωνιζομένων με την Γραμματεία.

Ειδικά τα Σαββατοκύριακα  οι αγώνες θα αρχίζουν από τις  10.00 π.μ

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές στην Γραμματεία του Ομίλου μέχρι την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 πέραν της οποίας οι συμμετοχές θα είναι για αναπληρωματικούς.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα  τα  Μέλη του Α.Ο.Α.Φ.  τα οποία είναι ταμειακώς ενήμερα. Δεν έχουν  δικαίωμα  συμμετοχής οι  προπονητές του ομίλου.

Μπορεί  όποιος το επιθυμεί να συμμετέχει συνολικά σε τρεις (3) κατηγορίες.

Στα μονά επιτρέπετε συμμετοχή μόνο σε μία (1) κατηγορία. Όποιος το επιθυμεί μπορεί να συμμετέχει σε δύο κατηγορίες του διπλού ή σε διπλό και μικτό.

Το δικαίωμα συμμετοχής ορίζεται στο ποσό των 15,00€ για μία κατηγορία -  συν 10,00€ για συμμετοχή σε 2η κατηγορία, συν 5,00€ για συμμετοχή σε 3η κατηγορία.

 

ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

Οι αγώνες Απλού Ανδρών και Γυναικών, όλων των κατηγοριών, θα διεξαχθούν στα   δύο (2) νικηφόρα SET. Το τρίτο SET θα είναι TIE BREAK των 10 πόντων με δύο πόντους διαφορά, εκτός  από τους τελικούς των κατηγοριών      – 39 Απλού Ανδρών, οι οποίοι θα διεξαχθούν στα 3 σετ.   Τα ζεύγη των αθλητών θα γίνουν κατόπιν κληρώσεως μεταξύ των seeded και μη. Seeded θα θεωρηθούν οι τέσσερις πρώτοι ανά κατηγορία απλού κατά το περσινό εσωτερικό πρωτάθλημα καθώς και όσοι επιλεγούν από τον υπεύθυνο αγώνων, εφόσον θα χρειαστεί να συμπληρωθεί ο αριθμός.

Σε περίπτωση που σε μία κατηγορία δεν δηλώσουν συμμετοχή τουλάχιστον οκτώ άτομα, ή οκτώ ζευγάρια ο υπεύθυνος αγώνων με απόφασή του έχει δικαίωμα να ενσωματώσει την κατηγορία  αυτή  στην επόμενη  κατηγορία.

Τέλος και στις δύο κατηγορίες των διπλών Ανδρών και Γυναικών, θα εφαρμοστεί ο κανονισμός NO AD DECIDING (POINT) που σημαίνει ότι στο 40 – 40 ο δεχόμενος το service έχει δικαίωμα επιλογής του παίκτη που θα δεχθεί και το GAME κρίνεται σε ένα πόντο.  Ειδικά για τα μικτά ο άνδρας θα σερβίρει στον άνδρα και η γυναίκα στη γυναίκα.

Κατά την δήλωση συμμετοχής παρακαλούνται τα Μέλη να δηλώνουν τυχόν κωλύματα. Θα γίνει προσπάθεια  να ληφθούν υπόψη, αλλά σε κάθε περίπτωση το πρόγραμμα αγώνων, που θα ανακοινώνεται εγκαίρως, θα τηρηθεί με συνέπεια. Αυτό είναι αναγκαίο για την ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος.

Από Παρασκευή 9 Οκτωβρίου τα μέλη θα μπορούν μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας μας να ελέγξουν την ορθότητα της συμμετοχής τους. Παρακαλούμε να ελέγξετε την συμμετοχή σας προκειμένου να αποφευχθούν λάθη και παραλήψεις.

Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν με δική τους πρωτοβουλία να ενημερώνονται (κάθε πρωί από 10:00 π.μ.) για το πρόγραμμα των αγώνων.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι στη διάθεση της Γραμματείας αγώνων όποτε κληθούν για να παίξουν τον αγώνα τους και να είναι έτοιμοι να εισέλθουν στο γήπεδο την ώρα που έχει ορισθεί. Χρόνος προθέρμανσης: Αυστηρά 7 λεπτά maximum.

W.O. Θα κατακυρώνεται σε ένα παίκτη μετά από αναμονή 45΄ (Εσωτερικό Πρωτάθλημα)  

Άπαντες οι συμμετέχοντες υποχρεούνται εάν τους ζητηθεί να κάνουν διαιτησία.

Οι τελικοί αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και  την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020. Αναβολή των τελικών αγώνων θα γίνει μόνο σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών.

Θα απονεμηθούν έπαθλα στους  (2) δύο πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας αγώνων.

Οι συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπεύθυνοι για την από Ιατρική άποψη ικανότητά τους να μετέχουν σε αθλητικές διοργανώσεις. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκαιρη συμμετοχή, είναι η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης στην γραμματεία του Ομίλου.

Η συμμετοχή στους αγώνες σημαίνει ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ αποδοχή όλων των όρων της παρούσης.

 

Διευθυντής  Αγώνων: 

Σωκράτης Κουτσογιώργος       

 

Οργανωτική  Επιτροπή

Μαρία Καραναστάση

Παναγιώτης Ανδρεαδέλλης                                                                     

Γραμματεία Αγώνων   

Αθηνά Παραμερίτη, Ερμιόνη Μυκίδου

Τηλέφωνα: 210 6812557 – 210 6890070

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.    

 

                                                                 Φιλοθέη,   5 Οκτωβρίου  2020

                                                                    Για το Διοικητικό  Συμβούλιο

                                                                       Ο  Έφορος Αθλητισμού

                                                                          Αλ. Ζητρίδης

Logo Footer

Δάφνης & Καλλιγά, 15237 Φιλοθέη
Τηλ:210 6812557, 210 6821726, 210 6890070
info@aoaf.gr