ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ

Αγαπητά Μέλη,
Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, παραδίδουμε τα αποδυτήρια των ανδρών προς χρήση, μετά την ριζική ανακαίνισή τους.


H χρήση των ανακαινισμένων αποδυτηρίων είναι επιβεβλημένο να γίνει με προσεκτικό τρόπο, προκειμένου άμεσα να εναρμονιστούμε με τους γενικότερους κανόνες υγιεινής, για την αποφυγή όσο αυτό είναι εφικτό, της πιθανότητας διάδοσης του covid- 19. Για τον λόγο αυτό και σύμφωνα με τις υποδείξεις του καθηγητή Λοιμοξιολογίας του ΕΚΠΑ και Μέλους μας κ. Γιώργου Σαρόγλου, καταρχήν τα αποδυτήρια των ανδρών θα είναι στην διάθεση των Μελών μόνο για την αλλαγή της ενδυμασίας τους καθώς και την χρήση των νιπτήρων και των W.C.

Ακολουθεί ο κανονισμός λειτουργίας των αποδυτηρίων, τον οποίο πρέπει όλοι μας να εφαρμόσουμε με υπευθυνότητα.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ
 Οι ώρες λειτουργίας των αποδυτηρίων είναι καθημερινά από τις 7:00 το πρωί έως τις 23:30 το βράδυ.
 Ανώτατος επιτρεπτός αριθμός Μελών μέσα στον χώρο των αποδυτηρίων 6 ΑΤΟΜΑ.
 Ανώτατη ώρα παραμονής των μελών στα αποδυτήρια 15 λεπτά.
 Χρησιμοποιούμε με πνεύμα οικονομίας αλλά και προστασίας τον χώρο των αποδυτηρίων. Διατηρούμε τον χώρο καθαρό και προσέχουμε να μην προκαλούμε αδικαιολόγητες φθορές στον εξοπλισμό του.
 Απαγορεύεται το ΚΑΠΝΙΣΜΑ σε όλους τους χώρους των αποδυτηρίων.
 Απαγορεύεται η κατανάλωση τροφών, καφέ και αλκοόλ στο χώρο.
 Απαγορεύονται ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.
 Τα Μέλη είναι υπεύθυνα για την φύλαξη των προσωπικών τους ειδών. Συνιστούμε να μην παίρνουν μαζί τους αντικείμενα αξίας.

 Απαγορεύεται αυστηρά στα Μέλη να αφήνουν στους πάγκους και στα καθίσματα των αποδυτηρίων τα ρούχα και τα παπούτσια τους. Τα Μέλη που διαθέτουν ερμάριο μπορούν να το επαναχρησιμοποιήσουν από την 1 η Οκτωβρίου. Παρακαλούνται να απευθυνθούν στην γραμματεία προκειμένου να τους δοθεί νέο κλειδί.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΦ
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Ν. ΜΗΛΙΟΣ Θ. ΜΟΣΧΟΣ

Logo Footer

Δάφνης & Καλλιγά, 15237 Φιλοθέη
Τηλ:210 6812557, 210 6821726, 210 6890070
info@aoaf.gr