ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥ ΑΟΑΦ

Αριθμ. Πρωτ.53/20        Φιλοθέη 7 Ιουνίου 2020

Αγαπητά μέλη ,
Με χαρά, σας ενημερώνουμε για τις νέες εξελίξεις στην οργάνωση του ομίλου, στην προσπάθειά μας να επανέλθει ο ΑΟΑΦ σε πλήρη λειτουργία.

Συγκεκριμένα:

Επεκτείνεται έως τις 23:00 μ.μ. η λειτουργία των γηπέδων. Σημειώνεται ότι τα φώτα θα παραμένουν ανοιχτά, μόνο στα γήπεδα που είναι κλεισμένα για εκείνες τις ώρες.

Η διάρκεια άσκησης ορίζεται στα 75’ για μονά και διπλά. Δεν υπάρχει χρονικό κενό ανάμεσα στα timeslots, επομένως στα 75 λεπτά υπολογίζεται και η συντήρηση του γηπέδου από τα μέλη.

Παρέχεται η δυνατότητα σε μέλη που έχουν ασκηθεί, να ξανακάνουν  χρήση γηπέδου την ίδια μέρα, μόνο αν υπάρχει διαθέσιμο γήπεδο εκείνη τη στιγμή και σε συνεννόηση με την γραμματεία.

Σε περίπτωση που μέλη δεν εμφανιστούν στην προγραμματισμένη άσκησή τους, 10 λεπτά αφότου παρέλθει η ώρα έναρξης της κράτησής τους, το γήπεδο θα θεωρείται ελεύθερο προς χρήση, από όποιον ενδιαφερόμενο πληροί τις προϋποθέσεις του σχετικού κανονισμού και πάντα σε συνεννόηση με την γραμματεία.

Η κράτηση του γηπέδου για διπλό θα μπορεί να πραγματοποιηθεί από τρείς ασκηθέντες ελεύθερους και έναν που έχει μελλοντική κράτηση.

Επιτρέπεται η χρήση του προθερμαντηρίου από τα μέλη, με ένα μέλος τη φορά και για χρήση ½ ώρας. Σε κάθε αλλαγή θα γίνεται απολύμανση των οργάνων του.

Επιτρέπεται η χρήση του εντευκτηρίου και της πέργκολας των κερκίδων. Συνιστάται στα μέλη να κρατάνε τις μεταξύ τους αποστάσεις ασφαλείας.

Τα WC του εντευκτηρίου είναι ανοιχτά προς χρήση. Για υγειονομικούς λόγους τα αποδυτήρια δεν θα  λειτουργήσουν, άμεσα και μέχρι την ανακαίνισή τους.

Επιτρέπεται η είσοδος στον ΑΟΑΦ μη μελών που είναι Δημότες Φιλοθέης Ψυχικού καθώς και των γονέων ή συνοδών των μαθητών της σχολής αντισφαίρισης, που θέλουν να κάνουν χρήση του κυλικείου. Θα πρέπει και αυτοί να συμπληρώνουν το σχετικό έντυπο ιχνηλάτισης.

Τέλος να σας ενημερώσουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο επεξεργάζεται ήδη πρόταση ηλεκτρονικής κράτησης γηπέδων, η οποία αναμένεται να τεθεί σε πιλοτική εφαρμογή τις επόμενες εβδομάδες.

 Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΦ


     Ο Πρόεδρος                  Ο Γεν. Γραμματέας

  Νικόλαος Μήλιος              Θεόδωρος Μόσχος

Logo Footer

Δάφνης & Καλλιγά, 15237 Φιλοθέη
Τηλ:210 6812557, 210 6821726, 210 6890070
info@aoaf.gr