ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΟΛΗΣ

Αγαπητοί Γονείς

Με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, τις αποφάσεις της Πολιτείας και της ΕΦΟΑ, το Διοικητικό Συμβούλιο,  με πρωταρχικό γνώμονα την προφύλαξη και ασφάλεια, των αθλητών  και του προσωπικού του ΑΟΑΦ, είναι στην ευχάριστη θέση, να σας ανακοινώσει ότι από την Δευτέρα 1η Ιουνίου επιτρέπεται η αθλητική δραστηριότητα όλων των ηλικιών, στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις και ως εκ τούτου τα μαθήματα στη σχολή αντισφαίρισης του ΑΟΑΦ επαναλειτουργούν στο πλήρες πρόγραμμά τους.

Μέτρα προστασίας των Αθλητών και του Προσωπικού του Α.Ο.Α.Φ.

  • Η είσοδος στον Όμιλο για τους αθλητές θα είναι δυνατή μόνο από την παράπλευρη πόρτα του γηπέδου 8 επί της οδού Καλλιγά. Οι προπονητές θα παραλαμβάνουν τα παιδιά στην είσοδο και θα τα οδηγούν στην έξοδο στην λήξη του μαθήματος.
  • Οι γονείς και κηδεμόνες των παιδιών δεν επιτρέπεται να εισέρχονται στον όμιλο. Θα παραλαμβάνουν τα παιδιά τους κατά την λήξη του μαθήματος στην καθορισμένη είσοδο.
  • Με την επίβλεψη των προπονητών θα καταγράφονται στα στοιχεία των αθλητών στον κατάλογο Εισερχομένων – Εξερχομένων που διατηρεί ο όμιλος για ενδεχόμενη ιχνηλάτηση.
  • Αθλητές /τριες, που έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας θα πρέπει να συμπληρώσουν το ιατρικό ιστορικό και να προσκομίσουν σχετική ιατρική βεβαίωση ότι είναι κλινικά υγιείς, η οποία θα φέρει υπογραφή και σφραγίδα ιατρού.  
  • Τονίζεται ότι σύμφωνα με τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ περί ασφαλούς άσκησης σε οργανωμένους αθλητικούς χώρους, οι προπονητές θα μεριμνούν ώστε να τηρούνται όσο γίνεται οι αποστάσεις μεταξύ των αθλητών.
  • Υπενθυμίζουμε στους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών ότι τα δίδακτρα των μαθημάτων προκαταβάλλονται και για την αποφυγή των συναλλαγών στη γραμματεία οι πληρωμές μπορούν να γίνονται ηλεκτρονικά με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του ΑΟΑΦ EUROBANK IBAN GR0602600270000350200396647)
  • Για οποιαδήποτε πληροφορία για το πρόγραμμα της Ακαδημίας καθώς και για την λειτουργία το ομίλου, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα της Γραμματείας 2106812557 και 2106890070.

        Για το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΦ

              Ο Πρόεδρος                                                            Ο Γενικός Γραμματέας

         ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΗΛΙΟΣ                                                    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΟΣΧΟΣ

Logo Footer

Δάφνης & Καλλιγά, 15237 Φιλοθέη
Τηλ:210 6812557, 210 6821726, 210 6890070
info@aoaf.gr