FILOTHEI TENNIS CLUB

Διοικητικό ΣυμβοΥλιο

 • ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΗΛΙΟΣ

  Ο κ. Νίκος Μήλιος είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης και του London School of Economics (L.S.E.). Έχει διατελέσει Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της LION HELLAS S.A., Γενικός Διευθυντής της LION HELLAS S.A και Διευθύνων Σύμβουλος της LION RENTAL S.A, Διευθύνων Σύμβουλος της TEOMOTΟ S.A. Μέτοχος και Αντιπρόεδρος της TEOMOTO A.E. Σύμβουλος Διοίκησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Μέλος τους Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕΓΑΕ Α.Ε., Σύμβουλος Διοίκησης της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ Α.Ε, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ARISTA A.E. , Mέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. Τα τελευταία 25 χρόνια έχει συμμετάσχει σε διάφορα Διοικητικά Συμβούλια όπως : ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, AMVIR: Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αυτοκινήτων , EENE: Ενωση Ελλήνων Επιχειρηματιών, LION HELLAS Α.Ε, TEOMOTO Α.Ε LION RENTAL Α.Ε – SIXT ,TEODOMI Α.Ε –Κατασκευαστική Εταιρεία , PRAXIS Α.Ε, CONDOR Α.Ε, LION ATHENS Α.Ε, ΠΑΕΓΑΕ Α.Ε, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε ΛΑΜΔΑ ΣΤΑΡ Α.Ε, ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε, ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε, ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ Α.Ε, ARISTA A.E. Στον ΑΟΑΦ είναι μέλος από το 1993 και εκλέγεται Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου από το 1999. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά και στα ενδιαφέροντά του εκτός από το τέννις είναι το καράτε και η λογοτεχνία.

 • Αντιπρόεδρος: Παυλίνα Πανταζή

  Η Παυλίνα Πανταζή γεννήθηκε στη Μεσσήνη Μεσσηνίας. Ζει στην Φιλοθέη από τον 1970. Σπούδασε αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και διακόσμηση και μετέπειτα Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάστηκε στην εταιρεία «Αντώνης Πανταζής & Συνεργάτες ΑΕ Μελετών & Πληροφορικής». Ασχολήθηκε ενεργά με τα Δημοτικά θέματα της Φιλοθέης στον κοινωνικό, πολιτιστικό και περιβαλλοντικό τομέα. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Φιλοθέης και μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής. Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος, υπεύθυνη στο ΚΕΠ, υπεύθυνη για τις Παιδικές χαρές, το κέντρο Νεότητας και τους αθλητικούς Ομίλους. Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου 4 Δήμων (Γαλατσίου, Ν. Ιωνίας, Φιλοθέης και Ψυχικού) για την προστασία και Ανάπλαση Τουρκοβουνίων (ΣΠΑΤ). Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του Νηπιαγωγείου Φιλοθέης, Γενική Γραμματέας της Σχολικής Επιτροπής του Γυμνασίου Φιλοθέης και μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Γυμναστηρίου Φιλοθέης «Στέλιος Κυριακίδης». Έχει ασχοληθεί με τον κλασικό αθλητισμό και το τένις. Είναι μέλος στον ΑΟΑΦ από το 1976 και εκλέγετε στο Διοικητικό Συμβούλιο του ομίλου από το 1999, έχει διατελέσει Γενική Γραμματέας για σειρά ετών, και σήμερα είναι Υπεύθυνη Δημ. Σχέσεων. Είναι παντρεμένη με τον Μηχανολόγο – Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Αντώνη Πανταζή και έχει δύο γιους, τον Βασίλη και τον Φοίβο.

 • Γενικός Γραμματέας: Νίκος Μουσάς

  Ο Νικόλαος Μουσάς του Δημοσθένους, γεννήθηκε το έτος 1962 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (1980-1984). Απέκτησε πτυχίο Μάστερ (LL.M.) μετά από μεταπτυχιακές σπουδές με υποτροφία στο Berkeley Law School των ΗΠΑ, το έτος 1988, με εξειδίκευση στο δίκαιο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.Είναι δικηγόρος Αθηνών από το 1986, στον Αρειο Πάγο από το 1994, ιδρυτής εταίρος της Δικηγορικής Εταιρείας Μουσάς. Εχει δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες και άρθρα σε νομικά περιοδικά με αντικείμενα από το αστικό ουσιαστικό και δικονομικό δίκαιο, το εμπορικό δίκαιο, το δίκαιο της κεφαλαιαγοράς, το χρηματιστηριακό δίκαιο καθώς και το τραπεζικό και το δίκαιο της εγγύησης καταθέσεων. Είναι λάτρης του τένις και ασκείται επί 45 έτη μέχρι σήμερα. Είναι μέλος του ΑΟΑΦ από το 1978 και εκλέγεται στο Δ.Σ. του ομίλου από το 2010.

 • Ταμίας: Δημήτρης Βαμβακόπουλος

  Ο Δημήτρης Βαμβακόπουλος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο City University του Λονδίνου. Εργάστηκε ως σύμβουλος επιχειρήσεων και ελεγκτής στην Arthur Andersen & Co.ενώ επί σειρά ετών ήταν Διευθύνων Σύμβουλος στην οικογενειακή επιχείρηση ΨΥΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. Διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Α.Ε., θυγατρικής του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος, με την προοπτική να φέρει εις πέρας ένα πρωτοποριακό για τη χώρα έργο σύμπραξης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, για την κατασκευή και εκμετάλλευση του πρώτου Εμπορευματικού Κέντρου Logistics στην Ελλάδα. Ανέλαβε Πρόεδρος της ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. και Γενικός Διευθυντής Εμπορευμάτων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. καθώς και Πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής Logistics του Υπουργείου Μεταφορών. Επί σειρά ετών διετέλεσε Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics , Πρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων της Ένωσης Οικονομικών Διευθυντών – FDA, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής – Πειραιώς και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς. Το 2007 ανακηρύχθηκε επίτιμο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics. Είναι μέλος (Ταμίας) του Δ.Σ. του ΑΞΙΩΤΗΣ, Σύλλογος Προβληματισμού και Διαλόγου και Πρόεδρος της Επιτροπής Υποτροφιών Αποφοίτων του Κολλεγίου Αθηνών. Είναι μέλος του ΑΟΑΦ από το 1972 και κατέχει την θέση του Ταμία του Δ.Σ. από το 1999. Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά και Τουρκικά

 • Έφορος Αθλητισμού: Αλέξης Ζητρίδης

  Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Φιλοθέη. Έκανε τα πρώτα τεννιστικά του βήματα στον ΑΟΑΦ. Σε ηλικία 7 ετών εντάχθηκε τις ομάδες του, επιτυγχάνοντας σειρά διακρίσεων στις κατηγορίες juniors, τόσο στα μονά όσο και στα διπλά. Δεν αγωνίστηκε παρά ελάχιστα στην κατηγορία των ανδρών, λόγω σπουδών και επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ συνεχίζει να διακρίνεται ως βετεράνος, όπου έχει κατακτήσει σημαντικό αριθμό Πανελλήνιων και Open τουρνουά. Εκλέγεται στο Δ.Σ. του ΑΟΑΦ ανελλιπώς από το 2001, ήταν Μέλος του Δ.Σ. της ΕΦΟΑ την περίοδο 2004-2007, ενώ είναι Μέλος του Συμβουλίου Ανάπτυξης της Tennis Europe από το 2007 μέχρι σήμερα. Ήταν ο Γενικός Διευθυντής των Status και Vogue Athens Open, Διεθνών επαγγελματικών τουρνουά της ATP και WTA των 125.000$, την περίοδο 2008-2012 όπου αυτά διοργανώθηκαν στην Ελλάδα. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Φιλοθέης, Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου, Μέλος των Σχολικών Επιτροπών του Δημοτικού Σχολείου Φιλοθέης και του Παιδικού Σταθμού, την περίοδο 2006-2010. Είναι αριστούχος απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου Πατησίων, Διπλωματούχος Χημικός του Πανεπιστημίου Αθηνών, με Μεταπτυχιακούς τίτλους, με διάκριση, στο Marketing (Boston University, US) και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Hull University, UK). Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων και συνέχισε ως στέλεχος σε Δ/ντικές θέσεις σε μεγάλες εγχώριες και Πολυεθνικές εταιρείες (J.D Edwards, Cape Consulting, Όμιλος Βαρδινογιάννη, Violex BIC, Reckitt Benckiser, ΕΛΤΑ, Buildium). Σήμερα, είναι επικεφαλής των καναλιών πωλήσεων D2D και Field Sales του Ομίλου ΟΤΕ. Έχει διατελέσει ή είναι μέχρι σήμερα, Μέλος Δ.Σ. σε πλήθος γνωστών εταιριών (3 Αλφα, Αττικό Μετρό Εταιρεία Λειτουργίας, Cape Consulting, Εκδόσεις Λυμπέρη, Brandex, Renovo). Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά, είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.

 • Σύμβουλος Χορηγιών: Κωνσταντίνος Νάκας

  Ο Κωνσταντίνος Νάκας γεννήθηκε το 1955 στην Αθήνα. Σπούδασε στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι επιχειρηματίας και Πρόεδρος Δ.Σ. από το 1980 της Ανώνυμης Εταιρείας «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.Ε.», η οποία δραστηριοποιείται στο εμπόριο μουσικών οργάνων και ηχητικού εξοπλισμού και εμπόριο ειδών σπιτιού και διακόσμησης (“Nakas Concept”) καθώς επίσης και στη μουσική εκπαίδευση (Ωδείο «ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ»). Κατά την περίοδο 1991 – 1992 διετέλεσε Πρόεδρος Δ.Σ. του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων ΚΕΘΕΑ. Είναι έγγαμος και έχει δύο παιδιά.

 • Μέλος : Ελπίδα Σκούφαλου

  Γεννήθηκε στη Χίο. Μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, θέατρο στη σχολή του Θεάτρου Τέχνης, μουσική στον Πειραϊκό Σύνδεσμο και ιστορία της τέχνης στη Σορβόννη. Έχει δουλέψει ως σκηνοθέτης, παραγωγός και δημοσιογράφος. Έχει διδάξει κινηματογράφο και θέατρο στη Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν. Έχει σκηνοθετήσει περισσότερες από 150 εκπομπές πολιτιστικού χαρακτήρα και ντοκιμαντέρ για την Ελληνική τηλεόραση. Έχει συνεργαστεί στενά με τον Μιχάλη Κακογιάννη και τον Μίνωα Βολανάκη. Η τελευταία της παράσταση «Σίσυφος» με τον χρυσό Ολυμπιονίκη Ιωάννη Μελισσανίδη παίχτηκε στο Λονδίνο, τον Αύγουστο, στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων 2012 και στο Λος Άντζελες στα πλαίσια των Special Olympics 2015. Παραστάσεις της έχουν παιχτεί στο Φεστιβάλ Αθηνών, στο Θέατρο Τέχνης, στο Λυκαβηττό, στο θέατρο Θησείο, στο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Πολιτιστικής Πρωτεύουσας στην Αθήνα, στο Sibiu, στον αρχαιολογικό χώρο της Μονής Δαφνίου, στη Ρωμαϊκή Αγορά. Έχει κάνει την μικρού μήκους «Το στόμα» με τη Ρένη Πιττακή. Έχει συνεργαστεί με το Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Πειραιώς στο πρόγραμμα καταγραφών των δρώμενων του Βορειοελλαδικού Χώρου ως σκηνοθέτης, με το Μουσείο Λαϊκών Οργάνων και Δρώμενων στη Θεσσαλονίκη, με το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, με το Μουσείο του Κάμπου στη Χίο, με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής. Συνεργάζεται με το Κέντρο Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών σε προγράμματα της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς. H πρώτη μεγάλου μήκους ταινίας της είναι το ντοκιμαντέρ «Άκουσα τον θεό να κλαίει», που φέρει την αιγίδα της Ελληνικής Επιτροπής της Ουνέσκο και έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό, Ευρώπη και Καναδά. Συνεργάζεται με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ως σκηνοθέτης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και διαλέξεων του διαδικτυακού του χώρου.Είναι καλλιτεχνική διευθύντρια κι επικεφαλής σκηνοθέτης της διαδικτυακής πολιτιστικής πλατφόρμας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών You Go Culture. Με το σύζυγό της Απόστολο Σταύρακα έχει τρία υπέροχα παιδιά. Η κόρη της Γαλάτεια είναι πρωτοετής φοιτήτρια Ιατρικής στo Imperial College. Οι δυο της γιοί, είναι αθλητές του Τένις κι έχουν διακριθεί σε πρωταθλήματα εθνικά και διεθνή. Ο Μίνως-Κίμων Σταύρακας φοιτά στο Ithaca College N.Y., όπου είναι no 1 και captain της ομάδας του Πανεπιστημίου του. Ο μικρός της γιος Άνταμ Σταύρακας, δεύτερος Πανελληνιονίκης στο μονό της κατηγορίας του, εναλλάσσεται στις τρεις πρώτες θέσεις της Πανελλήνιας κατάταξης. Ξεκίνησε να παίζει τένις, έχοντας σαν παράδειγμα τον μεγάλο της γιο. Διδάχθηκε τα μέγιστα από την εμπλοκή των παιδιών της με το αγωνιστικό Τένις. Στην προσπάθεια της να βοηθήσει την ανάπτυξη της κουλτούρας του Τένις στην Ελλάδα, ασχολήθηκε ενεργά με το Σύλλογο Βετεράνων Αντισφαιριστών Ελλάδος (ΣΒΑΕ). Ως πρόεδρος του ΣΒΑΕ στα 6 χρόνια της θητείας της, μαζί με τους άξιους συνεργάτες της, υλοποίησαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα δίκαιο σύστημα βαθμολογίας για τους βετεράνους, οργάνωσαν εθνικά και διεθνή τουρνουά, ανέπτυξαν οπτικοακουστικές δράσεις, προώθησαν το Τένις ως ιδέα, παιγνίδι, απόλαυση. Η εμπειρία της στο ΣΒΑΕ είναι ανεκτίμητη. Έχει υπάρξει ενεργό μέλος στον Αθλητικό Όμιλο Κηφισιάς και είναι ενεργό μέλος στον Αττικό Όμιλο Αντισφαίρισης Φιλοθέης. Δεν υπήρξε ποτέ αθλήτρια, αλλά είχε τη χαρά ως βετεράνος να διακριθεί σε πολλά διεθνή και εθνικά πρωταθλήματα, στις κατηγορίες μονό, διπλό, μεικτό

Logo Footer

Δάφνης & Καλλιγά, 15237 Φιλοθέη
Τηλ:210 6812557, 210 6821726, 210 6890070
info@aoaf.gr