FILOTHEI TENNIS CLUB

Διοικητικό ΣυμβοΥλιο

 • ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΗΛΙΟΣ

  Ο κ. Νίκος Μήλιος είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης και του London School of Economics (L.S.E.). Έχει διατελέσει Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της LION HELLAS S.A., Γενικός Διευθυντής της LION HELLAS S.A και Διευθύνων Σύμβουλος της LION RENTAL S.A, Διευθύνων Σύμβουλος της TEOMOTΟ S.A. Μέτοχος και Αντιπρόεδρος της TEOMOTO A.E. Σύμβουλος Διοίκησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Μέλος τους Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕΓΑΕ Α.Ε., Σύμβουλος Διοίκησης της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ Α.Ε, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ARISTA A.E. , Mέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. Τα τελευταία 25 χρόνια έχει συμμετάσχει σε διάφορα Διοικητικά Συμβούλια όπως : ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, AMVIR: Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αυτοκινήτων , EENE: Ενωση Ελλήνων Επιχειρηματιών, LION HELLAS Α.Ε, TEOMOTO Α.Ε LION RENTAL Α.Ε – SIXT ,TEODOMI Α.Ε –Κατασκευαστική Εταιρεία , PRAXIS Α.Ε, CONDOR Α.Ε, LION ATHENS Α.Ε, ΠΑΕΓΑΕ Α.Ε, ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε ΛΑΜΔΑ ΣΤΑΡ Α.Ε, ΜΥΛΟΙ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε, ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε, ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ Α.Ε, ARISTA A.E. Στον ΑΟΑΦ είναι μέλος από το 1993 και εκλέγεται Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου από το 1999. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά και στα ενδιαφέροντά του εκτός από το τέννις είναι το καράτε και η λογοτεχνία.

 • Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Πανόπουλος

  Ο κ. Παναγιώτης Πανόπουλος είναι συνταξιούχος πυρηνικός επιστήμων. Είναι μέλος στον ΑΟΑΦ από το 1974 και εκλέγεται στο Δ.Σ. του συλλόγου μας για περισσότερα από 25 χρόνια. Είναι Α’  Αντιπρόεδρος στην ΕΦΟΑ από το 2007.

 • Γενικός Γραμματέας: Θεόδωρος Μόσχος

  Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο όπου και τελείωσε την βασική του εκπαίδευση. Από το 1971 έως το 1991 έζησε στο εξωτερικό (Γαλλία, Ιταλία, Νορβηγία, Ν.Ζηλανδία) όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές του σαν γιατρός και έλαβε την ειδικότητα φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης και το διδακτορικό του. Επέστρεψε στην Ελλάδα και ασκεί ιδιωτικά το επάγγελμα του φυσίατρου. Χόμπι του η αγωνιστική ιστιοπλοΐα (αγώνες trimaran), ελεύθερη πτώση , τένις και ποδήλατο. Μιλά Νορβηγικά, Ιταλικά, Γαλλικά και Αγγλικά. Είναι μέλος του ΑΟΑΦ. Μέλος από το 1991 και εκλέγεται στο ΔΣ του ΑΟΑΦ από το 2007.

 • Ταμίας: Δημήτρης Βαμβακόπουλος

  Ο Δημήτρης Βαμβακόπουλος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, είναι οικονομολόγος, απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο City University του Λονδίνου. Εργάστηκε ως σύμβουλος επιχειρήσεων και ελεγκτής στην Arthur Andersen & Co.ενώ επί σειρά ετών ήταν Διευθύνων Σύμβουλος στην οικογενειακή επιχείρηση ΨΥΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. Διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ Α.Ε., θυγατρικής του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος, με την προοπτική να φέρει εις πέρας ένα πρωτοποριακό για τη χώρα έργο σύμπραξης δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, για την κατασκευή και εκμετάλλευση του πρώτου Εμπορευματικού Κέντρου Logistics στην Ελλάδα. Ανέλαβε Πρόεδρος της ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. και Γενικός Διευθυντής Εμπορευμάτων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. καθώς και Πρόεδρος της Μόνιμης Επιτροπής Logistics του Υπουργείου Μεταφορών. Επί σειρά ετών διετέλεσε Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics , Πρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους & Logistics, μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων της Ένωσης Οικονομικών Διευθυντών – FDA, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής – Πειραιώς και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς. Το 2007 ανακηρύχθηκε επίτιμο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics. Είναι μέλος (Ταμίας) του Δ.Σ. του ΑΞΙΩΤΗΣ, Σύλλογος Προβληματισμού και Διαλόγου και Πρόεδρος της Επιτροπής Υποτροφιών Αποφοίτων του Κολλεγίου Αθηνών. Είναι μέλος του ΑΟΑΦ από το 1972 και κατέχει την θέση του Ταμία του Δ.Σ. από το 1999. Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά και Τουρκικά

 • Έφορος Αθλητισμού: Αλέξης Ζητρίδης

  Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Φιλοθέη. Έκανε τα πρώτα τεννιστικά του βήματα στον ΑΟΑΦ. Σε ηλικία 7 ετών εντάχθηκε τις ομάδες του, επιτυγχάνοντας σειρά διακρίσεων στις κατηγορίες juniors, τόσο στα μονά όσο και στα διπλά. Δεν αγωνίστηκε παρά ελάχιστα στην κατηγορία των ανδρών, λόγω σπουδών και επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ συνεχίζει να διακρίνεται ως βετεράνος, όπου έχει κατακτήσει σημαντικό αριθμό Πανελλήνιων και Open τουρνουά. Εκλέγεται στο Δ.Σ. του ΑΟΑΦ ανελλιπώς από το 2001, ήταν Μέλος του Δ.Σ. της ΕΦΟΑ την περίοδο 2004-2007, ενώ είναι Μέλος του Συμβουλίου Ανάπτυξης της Tennis Europe από το 2007 μέχρι σήμερα. Ήταν ο Γενικός Διευθυντής των Status και Vogue Athens Open, Διεθνών επαγγελματικών τουρνουά της ATP και WTA των 125.000$, την περίοδο 2008-2012 όπου αυτά διοργανώθηκαν στην Ελλάδα. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Φιλοθέης, Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού του Δήμου, Μέλος των Σχολικών Επιτροπών του Δημοτικού Σχολείου Φιλοθέης και του Παιδικού Σταθμού, την περίοδο 2006-2010. Είναι αριστούχος απόφοιτος του Λεοντείου Λυκείου Πατησίων, Διπλωματούχος Χημικός του Πανεπιστημίου Αθηνών, με Μεταπτυχιακούς τίτλους, με διάκριση, στο Marketing (Boston University, US) και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Hull University, UK). Ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων και συνέχισε ως στέλεχος σε Δ/ντικές θέσεις σε μεγάλες εγχώριες και Πολυεθνικές εταιρείες (J.D Edwards, Cape Consulting, Όμιλος Βαρδινογιάννη, Violex BIC, Reckitt Benckiser, ΕΛΤΑ, Buildium). Σήμερα, είναι επικεφαλής των καναλιών πωλήσεων D2D και Field Sales του Ομίλου ΟΤΕ. Έχει διατελέσει ή είναι μέχρι σήμερα, Μέλος Δ.Σ. σε πλήθος γνωστών εταιριών (3 Αλφα, Αττικό Μετρό Εταιρεία Λειτουργίας, Cape Consulting, Εκδόσεις Λυμπέρη, Brandex, Renovo). Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά, είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.

 • Υπεύθυνη Δημ. Σχέσεων: Παυλίνα Πανταζή

  Η Παυλίνα Πανταζή γεννήθηκε στη Μεσσήνη Μεσσηνίας. Ζει στην Φιλοθέη από τον 1970. Σπούδασε αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και διακόσμηση και μετέπειτα Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάστηκε στην εταιρεία «Αντώνης Πανταζής & Συνεργάτες ΑΕ Μελετών & Πληροφορικής». Ασχολήθηκε ενεργά με τα Δημοτικά θέματα της Φιλοθέης στον κοινωνικό, πολιτιστικό και περιβαλλοντικό τομέα. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Φιλοθέης και μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής. Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Περιβάλλοντος, υπεύθυνη στο ΚΕΠ, υπεύθυνη για τις Παιδικές χαρές, το κέντρο Νεότητας και τους αθλητικούς Ομίλους. Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου 4 Δήμων (Γαλατσίου, Ν. Ιωνίας, Φιλοθέης και Ψυχικού) για την προστασία και Ανάπλαση Τουρκοβουνίων (ΣΠΑΤ). Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής του Νηπιαγωγείου Φιλοθέης, Γενική Γραμματέας της Σχολικής Επιτροπής του Γυμνασίου Φιλοθέης και μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Γυμναστηρίου Φιλοθέης «Στέλιος Κυριακίδης». Έχει ασχοληθεί με τον κλασικό αθλητισμό και το τένις. Είναι μέλος στον ΑΟΑΦ από το 1976 και εκλέγετε στο Διοικητικό Συμβούλιο του ομίλου από το 1999, έχει διατελέσει Γενική Γραμματέας για σειρά ετών, και σήμερα είναι Υπεύθυνη Δημ. Σχέσεων. Είναι παντρεμένη με τον Μηχανολόγο – Ηλεκτρολόγο Μηχανικό Αντώνη Πανταζή και έχει δύο γιους, τον Βασίλη και τον Φοίβο.

 • Έφορος Τάξεως: Ηλίας Καράγιωργας

  Ο Καράγιωργας Ηλίας γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός από το Πανεπιστήμιο ASTON του Birmingham της Αγγλία, με μεταπτυχιακές σπουδές “Masters in Electrical-electronic engineering - Master Philosophy in Electrical-electronic engineering research on microprocessors” & ΜΒΑ “Investment finance planning” στο άνω πανεπιστήμιο. Εργάστηκε ως καθηγητής στο ως άνω πανεπιστήμιο καθώς επίσης ασχολήθηκε με τις παρακάτω πανεπιστημιακές μελέτες : A ) Design of multi-microprocessor control systems B) Interrelations between the engineering and management in the organizations. Είναι μέλος του Institute of Electrical Engineers & Institute of Managers & μέλος του TEE. Εργάστηκε στην British Leyland στην Αγγλία και στην Ελληνική Βιομηχανία όπλων από το 1980 έως το 1987. Από το 1987 έως και σήμερα είναι εταίρος και διαχειριστής στην ΕΒΙΑΜ ΕΠΕ (Εταιρεία Βιομηχανικών και αναπτυξιακών μελετών), όπου ασχολείται με τεχνοοικονομικές μελέτες σε δημόσια και ιδιωτικά έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό (λιμάνια, αεροδρόμια, δρόμους, βιομηχανικές εγκαταστάσεις, κτίρια, γκαράζ, εκτιμήσεις έργων, Master plans-έρευνες αγοράς, βιομηχανικές εκμεταλλεύσεις και οργάνωση λειτουργίας τους και ειδικές μελέτες συμβουλευτικών υπηρεσιών). Είναι μέλος του Δ.Σ. του Α.Ο.Α.Φ. από το 2006.

 • Σύμβουλος: Βασίλειος Δεληκατερίνης

  Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1949. Είναι απόφοιτος της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΜΒΑ, University of La Verne. Εργάστηκε σε μεγάλα κατασκευαστικά έργα της «Ελληνική Τεχνική Α.Ε» και της «Archirodon Construction (Overseas) Co S.A» στο εξωτερικό από το 1975 έως το 1980, αρχικά ως Λογιστής, στη συνέχεια ως Προϊστάμενος Λογιστηρίου και τέλος ως Οικονομικός και Διοικητικός Διευθυντής. Από το 1981 έως το 2004 εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων, συνιδρυτής των εταιρειών Interaction ΕΠΕ, Interaction ΑΕ, Tria S ΑΕ και Partner, Επικεφαλής του Τομέα Υπηρεσιών Συμβούλου Μάνατζμεντ της Planet Ernst & Young Α.Ε. Αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής της Πειραιώς Real Estate A.E. (2004-2007) και στη συνέχεια ως Διαχειριστής Επενδυτικών Κεφαλαίων σε ακίνητη περιουσία. Είναι Μέλος του ΔΣ και, από τον Μάϊο 2013, Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε. Παράλληλα, είναι Σύμβουλος Διοίκησης της μητρικής εταιρείας του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. Διετέλεσε Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ) και Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας των Συνδέσμων Συμβούλων Μάνατζμεντ (FEACO). Είναι Μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης. Είναι μέλος στον ΑΟΑΦ από το 2007 και εκλέγεται μέλος στο Δ.Σ. του ομίλου από το 2011.

 • Σύμβουλος: Νίκος Μουσάς

  Ο Νικόλαος Μουσάς του Δημοσθένους, γεννήθηκε το έτος 1962 στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (1980-1984). Απέκτησε πτυχίο Μάστερ (LL.M.) μετά από μεταπτυχιακές σπουδές με υποτροφία στο Berkeley Law School των ΗΠΑ, το έτος 1988, με εξειδίκευση στο δίκαιο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.Είναι δικηγόρος Αθηνών από το 1986, στον Αρειο Πάγο από το 1994, ιδρυτής εταίρος της Δικηγορικής Εταιρείας Μουσάς. Εχει δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες και άρθρα σε νομικά περιοδικά με αντικείμενα από το αστικό ουσιαστικό και δικονομικό δίκαιο, το εμπορικό δίκαιο, το δίκαιο της κεφαλαιαγοράς, το χρηματιστηριακό δίκαιο καθώς και το τραπεζικό και το δίκαιο της εγγύησης καταθέσεων. Είναι λάτρης του τένις και ασκείται επί 45 έτη μέχρι σήμερα. Είναι μέλος του ΑΟΑΦ από το 1978 και εκλέγεται στο Δ.Σ. του ομίλου από το 2010.

Logo Footer

Δάφνης & Καλλιγά, 15237 Φιλοθέη
Τηλ:210 6812557, 210 6821726, 210 6890070
info@aoaf.gr