ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

Τώρα μπορείτε να γίνεται μέλος στον ιστορικό όμιλο της Φιλοθέης καταβάλλοντας μόνο την ετήσια συνδρομή σας χωρίς υποχρέωση εφάπαξ εγγραφής, (για περιορισμένο αριθμό μελών),  συμπληρώνοντας μία αίτηση μέλους, προτεινόμενοι από δύο ήδη μέλη του Ομίλου και μετά από έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟΑΦ. 

Η προσφορά θα ισχύσει έως τις 30 Μαρτίου του 2020.

Εάν ο αθλητισμός για σας σημαίνει άσκηση και διασκέδαση μαζί, τότε το τένις είναι το άθλημα που σας ταιριάζει. Το Τένις προσθέτει χρόνια στη ζωή μας καθώς είναι μια από τις πιο υγιείς ενασχολήσεις κι αυτό γιατί γυμνάζει συγχρόνως σώμα και μυαλό, κρατάει σε εγρήγορση τον οργανισμό, συντονίζει ολόκληρο το κορμί και τίποτα δε μένει αγύμναστο, ούτε το πνεύμα! Το Τένις δημιουργεί φιλίες, βοηθάει στην κοινωνικοποίηση του ατόμου, είναι σπορ επικοινωνίας και έχει αντίκτυπο θετικό στην κοινωνική και επαγγελματική ζωή του αθλητή. Άθλημα για όλη την οικογένεια, για διασκέδαση και εκγύμναση  Το Τένις είναι άθλημα ζωής για μια ζωή. 
Χαρείτε το!!!

Ο Α.Ο.Α.ΦΙΛΟΘΕΗΣ είναι ένας αθλητικός χώρος με οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον, βρίσκεται σε ένα φυσικά καταπράσινο περιβάλλον και σε μικρή απόσταση από τις μεγάλες οδικές αρτηρίες της περιοχής (Λ. Κηφισίας, Λ. Κύμης, Αττική Οδός). 

 

Ειδικές τιμές στην συνδρομή έχουν οι δημότες του Φιλοθέης Ψυχικού, τα μέλη οικογενειών και οι φοιτητές.
Για να συμπληρώσετε ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής σας πατήστε εδώ.

Στα τηλέφωνα 2106890070 και 2106821726 θα σας λύσουν όλες τις απορίες για μαθήματα τένις, εγγραφές μέλους και χρήση των εγκαταστάσεων. 

Logo Footer

Δάφνης & Καλλιγά, 15237 Φιλοθέη
Τηλ:210 6812557, 210 6821726, 210 6890070
info@aoaf.gr